Спікери InRestSummerFest 2019

Paul Florizoon

Бельгія

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь «Meet new Meat: зустрічайте нове м’ясо».
Paul розповість нам про нові світові тенденції в рослинному меню і причини, чому люди все більше і більше хочуть їсти рослинну їжу. Виходячи з власного досвіду роботи з Greenway, він покаже, що ми всі можемо бути новаторами і трендсеттерами. Paul також розповість про хіти свого меню: такі як веганська фуа-гра та Greenway бургер.

ПРО СПІКЕРА:

Король вегетаріанської і веганскої кухні в Бельгії. Він заснував Greenway Foods в 1998 році і є справжнім піонером і трендсеттером в цій області. Сьогодні Greenway – це 4 ресторани в Бельгії, а також виробничі можливості, поставки з яких здійснюються в рітейл та інші заклади громадського харчування. Greenway завжди працює на всіх великих музичних заходах, таких як Tomorrowland і Rock Werchter. В останні роки Пол розробив кілька справжніх інновацій, таких як веганська фуа-гра і бургер Greenway.

Аврора Огороднік

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Аналіз актуальних трендів 2019.

ПРО СПІКЕРА:

Президент Leaders Club Ukraine і премії Пальмова Гілка ресторанного бізнесу, фудентузіаст і мандрівник, письменник, співавтор книги “Made in Ukraine: КУПУЙ, смакуй, Мандруй”.

Олексій Краковський

Ізраїль, Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас «Овочі в центрі тарілки».
Страви майстер-класу:
– Кольорова капуста з кремом з томатів і кейлом;
– Броколі на грилі з тахіною і смаженим фундуком.

ПРО СПІКЕРА:

Шеф-партнер мережі «Ресторани Гусовського» і, в тому числі головного місця цієї гастро-весни в Києві Adelle, ресторану сучасної кухні Тель-Авіва.
Adelle – це вражаючий запуск під керівництвом Олексія, який не тільки привіз до столиці нову ізраїльську кухню, але і за два місяці роботи закохав у неї всіх гостей, забезпечивши щоденну повну посадку.
15 років в Ізраїлі, робота в кращих ресторанах Тель-Авіва і стажування в таких зіркових закладах Лондона як Zelman Meats в Сохо, Beast і Chotto Matte.
Тепер «проста ізраїльська їжа» в інтерпретаціях Олексія Краковського – це практично must eat в Києві, а скоро нас чекає відкриття м’ясного американського дайнеру під його керівництвом.
Як каже шеф:
«Я люблю годувати людей. Для мене важливі емоції, які отримують люди від їжі. І якщо до мене підходять і кажуть «було дуже смачно» – це підвищує мою самооцінку, настрій, навіть емоційний рівень життя і, звичайно, надихає робити ще краще».

Йова Ягер

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Аналіз актуальних трендів 2019.

ПРО СПІКЕРА:

Співзасновниця, власниця і головний дизайнер студії Kleydesign. З 2014 зосередила свою діяльність на дизайні інтер’єрів виключно ресторанів, барів і кафе. Гумор і самоіронія є основними складовими проектів Йови. Девіз студії: «Ми не претендуємо на геніальність, ми просто створюємо настрій». Заклади дизайнера: Kotelok Mussels Bar, True Burger Bar, Bottega, Make my Cake Kiev, The Blue Cup coffee shop і інші.

Gaetano Varco

Італія

ПРО СПІКЕРА:

Гаетано Варко, шеф-кухар, власник піцерії Il Marchese в місті Черда, провінції Палермо, добре відомому автолюбителям як штаб-квартира Targa Florio, найстарішої автомобільної гонки в світі, організованої вперше в 1906 році.
Ресторан “Il Marchese” був відкритий в 2008 році і розташований в старовинному дворянському палаці, який був відновлений із збереженням архітектурної структури.
Чедро (Cedra) – італійська столиця артишоків, на площі знаходиться «Пам’ятник артишоку» (Il Monumento al Carciofo) висотою 10 метрів.
Гаетано є власником компанії, яка організовує прийоми, гастрономічні зустрічі, ділові обіди в дворянських палацах, віллах вісімнадцятого століття, старовинних селах.
Також він є офіційним постачальником і постійним шеф-кухарем компанії Yackting, яка займається просуванням і організацією круїзів з їжею і вином на Еолійських островах. Співпрацює з компаніями, виробниками кухонь і меблів для ресторанів, “LUBE Cucine” і “SIEMATIC”, які періодично проводять Cooking Show в різних частинах Італії.
Також він є офіційним постачальником і постійним шеф-кухарем компанії Yackting, яка займається просуванням і організацією круїзів з їжею і вином на Еолійських островах. Співпрацює з компаніями, виробниками кухонь і меблів для ресторанів, “LUBE Cucine” і “SIEMATIC”, які періодично проводять Cooking Show в різних частинах Італії.
Гаетано Варко вже 18 років займається висококласної кухнею і кейтерингом, має величезний досвід роботи в ресторанах і готелях Італії, а також за кордоном.
Він відвідував Школу готелів Палермо і співпрацював з факультетом сільського господарства і харчової науки Університету Палермо в розробці місцевих продуктів; є експертом в області кухні регіону з використанням натуральних продуктів, м’яса з стад Мадонна і риби з військово-морського флоту Терміні Імерезе.
У 2014 році йому була присуджена премія «Традиція і кухня». У 2011 році отримав «Почесну відзнаку» провінції Палермо. У 2010 році отримав звання «Chef emergente» (Кращий молодий шеф – італійська премія).
Ресторан Il Marchese відвідують знаменитості, політичні діячі, художники. Гаетано частий гість телевізійних програм, про його кухні часто пишуть газети і журнали.

Олеся Чорна

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь «Коли маркетинг (не) працює»
Тези: Маркетолог: казкар або вчений? Очікування власника, як до них прийти. Правила управління маркетинговими комунікаціями. Розбір інструментів / чому не працює / як змусити працювати.
Інструменти: знижки (як треба, як не треба), бізнес-ланчі, івенти, СММ, блогери, пряма реклама.

ПРО СПІКЕРА:

Маркетинг-директор групи компаній First Line (ресторани «Любимий Дядя», «ЖЗЛ», «Наша дача» і інші), до цього 5 років працювала в групі компаній «ФОЗЗІ» керуючи маркетинговими комунікаціями мережі делікатес-маркетів Le Silpo, фудкортів Сільпо Resto , піцерії Positano і китайських пельменних Дзяо-бар. Досвіду в «Сільпо» передували 8 років маркетингу автомобільних брендів і 2 роки PR & events мережі ресторанів «Козирна Карта».

Максим Храмов

Україна

ПРО СПІКЕРА:

Керуючий партнер в Pattateca;
Керуючий партнер ТОВ “Піца Челентано-Київ”;
Співзасновник компанії «Фан-Бар Банка»;
Співзасновник «Кафе-дайнер Жовток».

Андрій Худо

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь «Емоції в бізнесі: тренди та інновації»

ПРО СПІКЕРА:

Співвласник і голова Наглядової ради холдингу емоцій! FEST, визначає стратегію і займається інвестиціями компанії (23 заклади у Львові, більше 70 Львівських майстернях шоколаду, Львівських пляцків, закладів «П’яна вишня» і реберних в Україні та за кордоном, 19 різних проектів в рітейлі, будівництві ітд).

! FEST вже 12 років задає емоційний і гастрономічний ритм Львову, більшість закладів мережі давно стали must-see для гостей міста. Крім того, бізнес розвиває бренд «львівськості», – відомі шоколад, вишнівка, випічка зі Львова вже давно мають представництва у великих містах по всій Україні, а також в Азербайджані (Баку) і Польщі (Варшава, Краків). Пиво з «Правди» експортують в 10 країн світу. Один зі свіжих міжнародних проектів – кавовий хаб, який зближує кав’ярні України (і не тільки) і фермерів, які вирощують кавове зерно в Центральній і Південній Америці. Випускник Львівського національного університету ім. Івана Франка, має ступінь MBA Києво-Могилянської бізнес-школи. Інвестиційний менеджер, реалізував ряд проектів по залученню іноземних інвестицій. Працював в Концерні «Галнафтогаз», був головою наглядової ради «Концерну Хлібпром», директором з інвестицій Універсальної інвестиційної групи, членом наглядової ради страхової компанії «Універсальна». Став одним з ініціаторів та членом Наглядової ради Львівської бізнес-школи при Українському католицькому університеті.

Костянтин (Смолій) Форкер

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь на тему: «Як відкрити, закрити і знову відкрити ресторан, не втративши віру в людство!»

ПРО СПІКЕРА:

У ресторанному бізнесі 13 років.

Останнє місце роботи до відкриття власного ресторанного бізнесу – Концерн «Галнафтогаз» на позиції директора з маркетингу мережі з 400 кафе та 40 ресторанів

в 2015 році – відкриття першого кафе Delicateka у Львові. Фіналіст премії Сіль 2016 2017, 2018 років. Фіналіст Пальмової гілки 2017.

в 2017 році відкриття трьох нових закладів ресторану Корки та крихти (фіналіст премії Сіль 2018 року, кращий ресторан країни в 2019 році за версією ТОП-100 журналу “Новий час”), хотдожной Rock’n’Dogs

2017 року відкриття кнайпи Юшка Шніцель

2018 року відкриття кав’ярні Punkt coffee

2018 року відкриття піцерії Каззка, ресторану Ґвара (кращий ресторан країни в 2019 році за версією ТОП-100 журналу “Новий час”).

Олексій Гижко

Україна

ПРО СПІКЕРА:

Головний Сомельє METRO Cash & Carry Ukraine 2015- по теперішній час.
Кращий Сомельє України 2014 (BEST SOMMELIER of UKRAINE 2014 by Association Sommelier of Ukraine (member of ASI)).
Член Асоціації Сомельє України (АСУ).
Представляв Україну на Чемпіонаті Світу і Чемпіонаті Європи.
Candidate from Ukraine at 14th Contest of The World Best Sommelier 2013, Tokyo, Japan.
Candidate from Ukraine at Best Sommelier of Europe Contest 2013 in Sanremo, Italy.

Винна освіта:

VEP (Valpolicella Education Programm) Uneversita di Verona, 2019, Valpolicella Specialist.
Студент WSET Diploma 4 level, в грецькій школі W.S.P.C. 2018-2019, у Майстра Вина MW Konstantinos Lazarakis.
WSET Level 3 Ukrainian Wine & Spirit School U.W.S.S (2016, Київ).
WSET (Wine & Spirits Education Trust) Level 2 (2011, London).
Українські курси сомельє “Майстер-Клас” (2004, Київ).
Сомельє з 2004.
Працював в київських ресторанах, відкривав і працював близько 4-х років в готелі InterContinental Kiev.
Працював з шеф-кухарями з України, Франції, Італії, Греції, Голландії, Румунії та Індії. Добре знає французьку, італійську, середземноморську, загальноєвропейську кухню, рибу, морепродукти та устриці.

Наталія Стороженко

Україна

ПРО СПІКЕРА:

METRO HoReCa Communication Specialist;
Project lead проектів діджітал для ХоРеКа в компанії МЕТРО Кеш енд Керрі Україна.

Ілона Демьохіна

Україна

ПРО СПІКЕРА:

Chief Happiness Officer, мотиваційний тренер в мережі ресторанів Firstline Group (Любимый Дядя, ЖЗЛ, Итальянская Редакция та інші). Відповідає за корпоративну культуру, мотивацію співробітників, підвищення морального духу й настрою в команді, також за створення позитивної робочої атмосфери.
“Корпоративна культура – неповторний характер і душа компанії”
– Місією компанії є спільна об’єднуюча мета, а не тільки заробіток грошей.
– Що нематеріальне утримує співробітників Firstline Group.
– Цінності компанії. Як переконатися, що кожен співробітник є носієм і транслятором цінностей компанії.
– Позиціонування компанії. Що її відрізняє від інших учасників ринку.

Олександр Бергарт

Україна

Тетяна Воропаєва

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь на тему: “Як побудувати систему сервісу в ресторані”

ПРО СПІКЕРІВ:

Ресторатори, засновники та власники агентства Ресторанний Аудит & Consulting, автори концепцій більш ніж 20 успішних ресторанів в Україні та за кордоном, тренери по персоналу, бізнес-тренери.
Творці та власники ресторанів “MAMAN. Кафе з реальною їжею “,”MAMAN на морі”,”MAMAN на Фонтані” компанії “Сім’я ресторанів MAMAN”.

Сергій Байсаревич

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас «Локальні продукти: низька собівартість, яскраві смаки».
Сергій розповість про те, як отримати максимум нових смакових вражень, використовуючи прості, локальні продукти.
Страви майстер-класу:
– Тар тар з яловичини з в’яленої буряком, снігом з козячого сиру і сушеним жовтком.
– Дегідрована молода картопля, томлена в пряних вершках із смаженими грибами і щучої ікрою.
– Морозиво з тархуна з грушею і молочними чіпсами.

ПРО СПІКЕРА:

Бренд-шеф ресторану Barvy. Першим в Україні розпочав розвивати культуру foodpairing (коктейль-блюдо). Вечері в цьому форматі набули популярності і вдало практикуються на постійній основі. Проводить авторські майстер-класи. Спікер численних кулінарних івентів. Суддя кулінарних конкурсів. Підвищував кваліфікацію в одній з кращих кулінарних шкіл світу – Basque Culinary Center. Один з кращих шеф-кухарів України за версією журналу «Фокус». Отримав премію “Сіль” в номінації “Кращий ресторан української кухні” 2017.

Сергій Лазарев

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Сергій виступить з темою: «Гроші в барі. Коди і алгоритми»

ПРО СПІКЕРА:

Засновник Bar Trigger, Твоя Веранда, гриль бар “INKI”, True Burger Bar, Hendrick’s bar
Сергій Лазарев – власник ресторанної групи PCTF, компанії Bar Trigger, співвласник True Burger Bar, Hendrick’s bar, організатор і ведучий освітніх семінарів Bar Insight.
За освітою – режисер. За покликанням – ресторатор. Тому для нього створювати ресторан і керувати ним – це як знімати фільм або ставити спектакль.
Багато рішень приймаються спонтанно і інтуїтивно, в захопленні сюжетом. Така спонтанність і креативність привели до того, що спочатку він абсолютно випадково відкрив піцерію, потім другу, потім гриль-хаус.
У 2014 році Лазарєв з партнерами відкрив у Києві мережевий проект True Burger Bar. У 2017 – Hendrick’s bar. Тоді ж цей бар визнаний кращим баром України.
Бізнес-принцип Сергія Лазарєва: нестримні веселощі за розумні гроші.
Принцип у житті: критикуючи – пропонуй, пропонуючи – роби.

Ілля Червенко

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас + дегустація «Соуси, діпи, дресінги для літнього меню. Трендові складові».

ПРО СПІКЕРА:

Бренд-шеф компанії «Морський Дім», визнаний експерт в паназиатской кухні, випускник SushiSkills Institute, учасник міжнародного конкурсу майстрів по виготовленню суші – Sushi Cup Japan 2013.
Ілля Червенко об’їздив країни Далекого Сходу і вивчив всі місцеві традиції і рецепти приготування автентичних страв. Адаптувавши паназіатські кулінарні тенденції під смакові переваги європейського споживача, Ілля став автором великої кількості рецептів. У кожному з них він вміло зберіг традиційні кулінарні особливості цих країн.

Дарина Вершиніна

Україна

ПРО СПІКЕРА:

Бренд-амбасадор TM «MONIN» і корпоративний бармен компанії «Probar». Неодноразово брала участь в ролі спікера на різноманітних виставках, презентаціях і майстер-класах по міксологіі по всій Україні. Є випускницею школи сомельє Павла Швеця, м.Севастополь. Досвід роботи барменом – більше 5 років і бар-менеджером закладів м.Севастополя. Закріпила свої знання з управління персоналом на позиції керуючої в ресторані місцевої еко-їжі – «Острів», м.Севастополь. Дарина – викладач в школі барменів «Planeta Z» за курсом Бариста, г. Киев. Переможниця конкурсу Nemiroff Exotic Challenge, 2016 рік.
Підвищувала свої барменські навички в Академії «MONIN» м.Москва, 2016 рік. Автор і розробник унікальних коктейльних карт. На даним момент Дарина щодня проводить майстер-класи для барменів і власників бізнесу сфери гостинності столиці і України. Хобі: великий теніс, шахи, малювання.

Крамаренко Оксана

Україна

ПРО СПІКЕРА:

Шеф-кондитер, амбасадор компанії Lactalis-Profecional.
Досвід роботи у міжнародних компаніях більше 10 років, – серед яких DGF International Culinary
School (шеф-кондитер та директор), МакДональдз Юкрейн Лтд (помічник директора ресторану),
Hilton Kiev (кондитер) та інших закладах Києва.
Один з організаторів Фестивалю високого кондитерського мистецтва України у 2018 році та
Чемпіонату України з кондитерського мистецтва у 2019 році.
Свій кондитерський шлях почала з навчання у школі кондитерського мистецтва DGF ICS Kiev та
продовжила на стажуванні у Франції.
Асистувала кращим шефам Франції та України серед яких Анабель Лукантоніо, Дамєн Пішон,
Домінік Ле Фушер, Валентин Штефаньйо, Крістоф Мішелак та інші.

Савчков Іван

Україна

ПРО СПІКЕРА:

Бренд-амбасадор «ТМ Monin» на півдні України і корпоративний бармен компанії «ProBar».
Бар-менеджер в Benjamin wine & bar.
Один з творців Lunca speak easy bar.
Досвід роботи барменом і бар-менеджером закладів м.Херсона і Одеси понад 8 років.
Учасник багатьох барних конкурсів на території України!
Розробник і автор безлічі коктейльних карт.
На даний момент проводить навчальні тренінги для барменів та офіціантів по технікам продажів.
Підвищував навички бармена на зустрічі Monin Team в м.Москва (2017).