Спікери InRestSummerFest 2020

Олександр Мусатов

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Ворк шоп «Точки контролю в ресторані для керуючого»
1. Менеджмент і організація. Структура управління рестораном.
2. Фінанси. Основні звіти і показники.
3. Маркетингове планування. Очікування і реальність.
4. Виробництво. Є шеф-кухар і бар менеджер. Що робити керуючому?
5. Персонал. Що вимагати від HR або як оцінити ефективність роботи з командою.
6. Якість. Як зробити безпечний ресторан?

ПРО СПІКЕРА:

Співвласник True Burger Bar і Hedrick’s bar. Київ.
Ресторанний консультант. У ресторанному бізнесі з 1998 року. З 2002 року стояв біля витоків формування Навчального центру великої ресторанної компанії. З 2005 року тренер-консультант у сфері HoReCa. Автор навчальних семінарів з операційного менеджменту ресторанів, управління кухнею, управління персоналом. Розробник Системи стандартизації ресторанів. Автор підручників для співробітників ресторанів. Ведучий галузевих конференцій і форумів, авторських майстер-класів. За час своєї практики навчив більше 3000 рестораторів і провів десятки консалтингових проектів з операційного аудиту та стандартизації ресторанів.

Ганна Каткова

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Ворк шоп «Управління командою в кризу»
– зберігати команду або різати штат співробітників?
– як оптимізувати графіки і зарплати
– яка роль керівника
– мотивація в умовах невизначеності і туманних перспектив.
– нові вимоги до організації роботи персоналу

ПРО СПІКЕРА:

Співвласник True Burger Bar і Hedrick’s bar, Київ.

Віталій Гуралевич

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас «Foodcost в ресторані: як дорого продати страви з низькою собівартістю»

ПРО СПІКЕРА:

Бренд-шеф нещодавно відкритої ресторації «Хата», що у Чернівцях. Віталій має понад 11 років досвіду роботи у гастрономії. Є кулінарним експертом на телеканалі СТБ, членом Асоціації шеф-кухарів України, членом журі Національної ресторанної премії «СІЛЬ 2020». Крім того, Віталій навчався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себаст’ян, Іспанія) та кулінарній школі «Ферранді» в Парижі. ⠀
Заклади «Самогонної Ресторації» (Тернопіль), де Віталій працював на посаді бренд-шефа до початку роботи в ресторації «Хата», займали топові позиції у багатьох гастрономічних рейтингах: «Найкращий ресторан української кухні», «Найкращий пивний ресторан» за вибором журі Національної ресторанної премії СІЛЬ, дворазова відзнака програми «Ревізор», ТОР-100 кращих ресторанів України. Крім того, Віталій знімався в якості експерта в програмі “Таємний агент” на “Новому каналі”.

Аврора Огороднік

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Круглий стіл Премії Пальмова гілка. Теми обговорення:
– змінений економічний ландшафт,
– найгарячіші ресторанні тренди,
– споживчі переваги в умовах триваючого карантину.

ПРО СПІКЕРА:

Співзасновниця Leaders Club Ukraine і премії Пальмова Гілка ресторанного бізнесу, фудентузіаст і мандрівник, письменник, співавтор книги “Made in Ukraine: КУПУЙ, смакуй, Мандруй”.

Віта Дубчак

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь «Ефективне управління запасами в умовах обмеженого бюджету»

ПРО СПІКЕРА:

тренер-методист, бізнес-консультант з управління.
Сертифікований відповідно до міжнародних стандартів внутрішній аудитор системи менеджменту безпеки харчової продукції (Food Safety Management System Internal Auditor Training Course HACCP, ISO 22000: 2005 and ISO 19011: 2011 standards, серія UA / 034/01654, (Bureau Veritas)).

Олеся Чорна

Україна

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь «Маркетинг в новій реальності»

ПРО СПІКЕРА:

Маркетинг-директор групи компаній First Line (ресторани «Любимий Дядя», «ЖЗЛ», «Наша дача» і інші), до цього 5 років працювала в групі компаній «ФОЗЗІ» керуючи маркетинговими комунікаціями мережі делікатес-маркетів Le Silpo, фудкортів Сільпо Resto , піцерії Positano і китайських пельменних Дзяо-бар. Досвіду в «Сільпо» передували 8 років маркетингу автомобільних брендів і 2 роки PR & events мережі ресторанів «Козирна Карта».