Спікери InRestSummerFest 2021

Олександр Мусатов

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас «Мікронавчання в ресторані: навчаємо молодь в стилі TikTok»

Майстер-клас з самого трендового підходу до навчання персоналу. Розберемо недоліки звичних інструментів навчання, познайомимось з методами і підходами до ефективного навчання співробітників.
1. Що таке мікронавчання;
2. Як зараз вчимо персонал;
3. Недоліки існуючої системи;
4. Переваги мікронавчання;
5. Області застосування мікронавчання;
6. Складові елементи мікронавчання;
7. Платформи та рішення для мікронавчання;
8. Практика.

Тривалість практики 1 година:
1. Визначимо мету навчання;
2. Заповнимо карту навчання;
3. Визначимо перелік програм навчання;
4. Визначимо набір мікрокурсов;
5. Опишемо один мікрокурс;
6. Зробимо заготовку мікрокурса.

 

ПРО СПІКЕРА:

Співвласник True Burger Bar і Hedrick’s bar. Київ.
Ресторанний консультант. У ресторанному бізнесі з 1998 року. З 2002 року стояв біля витоків формування Навчального центру великої ресторанної компанії. З 2005 року тренер-консультант у сфері HoReCa. Автор навчальних семінарів з операційного менеджменту ресторанів, управління кухнею, управління персоналом. Розробник Системи стандартизації ресторанів. Автор підручників для співробітників ресторанів. Ведучий галузевих конференцій і форумів, авторських майстер-класів. За час своєї практики навчив більше 3000 рестораторів і провів десятки консалтингових проектів з операційного аудиту та стандартизації ресторанів.

Оксана Марусіч

НА ФЕСТИВАЛІ:

Ворк-шоп “Лайфхаки привабливих вайбів для вашого ресторану: люди, цінності, правила і традиції”.
А чи знаєте ви точно, чим саме незадоволені ваші співробітники і що конкретно приваблює нових членів вашої команди?
Під час воркшопу ви отримаєте інсайти про розуміння себе та своєї команди, розглянете основні помилки в підборі співробітників, створите дорожню карту пошуку «своїх людей» на кожну з позицій вашого закладу.
Бонус від спікера: 10 неочевидних питань для співбесіди, які допоможуть вам безпомилково зрозуміти, чи ваша це людина?

ПРО СПІКЕРА:

Оксана Марусич – один з найбільш авторитетних експертів по сервісу в Україні, сертифікований коуч (ICF) і бізнес-тренер.
27 років працює в сфері продажів і понад 13 років займається тренерською діяльністю, спеціалізуючись на підвищенні якості обслуговування клієнтів, комунікативних навичках, управлінні конфліктом і стрес-менеджменті, продажах і переговорному процесі. Досвід розробки і впровадження стандартів – 10 років.
Має безліч авторських тренінгів. Серед її клієнтів десятки ресторанних груп і мереж. На її рахунку більше 1700 проведених тренінгів і більше 10 років досвіду проведення коуч-сесій.

Marc Pauquet

ПРО СПІКЕРА:

Marc Pauquet, Chef Instructor Le Cordon Bleu Istanbul
Marc народився в Бельгії, в родині пов’язаній з гастрономією. Ще маленьким хлопчиком, він полюбив шоколад, ця прихильність до шоколаду залишилася з ним протягом усього його професійного життя.
Marc отримав професійний досвід в престижних закладах, таких як «Lady Pralines» в Ререне, Бельгія і «Café Strauch» в Аахені, Німеччина, і поєднував навчання з численними курсами, пропонованими професійними школами, він отримав ступінь бакалавра в кондитерському і хлібобулочному мистецтві (Pastry & Bakery Art Meisterbrief).
Як шеф-кухар Марк почав свою кар’єру з управління «Rathauskonditorei», невеликого кафе і кондитерської з дуже вимогливою клієнтурою, включаючи членів уряду і бельгійської королівської сім’ї. Він працював також шеф-кондитером на зоряному круїзному лайнері MS Arkona, в Swissotel, Robinson Club Switzerland & Austria тощо.
У січні 2005 року Marc зайняв посаду «Корпоративного кондитера і менеджера по виробництву кондитерських виробів» в компанії Divan, де розробив асортимент напівфабрикатів і хлібобулочних виробів і заснував бренд «In Bakery»; створив нові делікатеси для гурманів і нову шоколадно-кондитерську лінію для нової концепції Divan Patisserie.
З 2011 по 2019 рік шеф-кухар Marc працював Консультантом в Barry Callebaut, провідної світової фабриці з виробництва шоколаду і какао; відповідав за ринок Туреччини, Східної Європи, Близького Сходу і Африки. У 2014 році Marc відкрив для тієї ж групи центр «Chocolate Academy» в Стамбулі.
У 2019 спікер приєднався до команди Le Cordon Bleu Istanbul як Chef Instructor і ділиться своїми винятковими методами і досвідом зі студентами.

Сава Лібкін

ПРО СПІКЕРА:

Сава Лібкін.
Ресторатор, колумніст, адепт одеської кухні, засновник компанії «Ресторани Сави Лібкіна», автор книг «Моя одеська кухня» і «Одеське застілля від Привозу до Дерибасівської». За 26 років створив 36 ресторанів в Україні і один в Чехії.

Алекс Якутов

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас “Овочі в меню ресторану”

ПРО СПІКЕРА:

Шеф і співвласник ресторану Публіцист (Київ),
Пекельний Шеф на Новому каналі,
Амбассадор в Україні італійської кулінарної школи IFSE

Ганна Каткова

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь “Хто ваша ЦА? Чому демографічний аналіз не працює в сучасному маркетингу”
– Аналіз ключових показників виручки. Кількість гостей. Sales-mix.
– Глибина чека.
– Планування.
– Маркетинговий календар.
– Підвищення продажів.

ПРО СПІКЕРА:

Співвласниця True Burger Bar і Hedrick’s bar, Київ.

Євген Пластун

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь “Ідеальний Сервіс – ваша секретна зброя!”
⁃ Ідеальна команда – ваш надійний тил.
⁃ Сервіс, який хоче гість.
⁃ Комунікація в конфліктах.
Євген розповість про команду і цінності, про роботу з гостем, про те, як збирають і обробляють зворотний зв’язок, розбере кілька кейсів з конфліктами, відповість на питання учасників.

ПРО СПІКЕРА:

Операційний консультант мережі ресторанів First Line Group.
Тренер по сервісу і комунікації.
У ресторанному бізнесі 10 років з яких 7 років на керуючих посадах.

Олена Риж

НА ФЕСТИВАЛІ:

Тема воркшопу: «Зворотній зв`язок – недооцінений інструмент і основа комунікації».
Спікер і учасники поговорять про:
– важливість якісної комунікації в команді;
– теорії “окейності” і як вона допомагає краще розуміти своїх людей;
– техніці Зворотнього Зв’язку;
– мінімізації стресу у робочому просторі.
Під час воркшопу спікер проведе вправи, які допоможуть учасникам на практиці відпрацювати навички ефективної комунікації.

ПРО СПІКЕРА:

Олена Риж – незалежний тренер по сервісу і корпоративній культурі.
19 років досвіду роботи в сфері HoReCа, з яких 12 років керування (Shelest, В’єтнамський Привіт, The Burger, Tsarsky, Mr.Zuma) та інші. Проводить навчання на теми комунікації з внутрішнім і з зовнішнім клієнтом в ресторанному бізнесі.
Спеціаліст в психодрами і соціометрії. Це допомагає складати портрет міжособистісних відносин в команді. Олена допомагає розвивати комунікацію, здатність слухати і чути, давати Зворотній Зв’язок. Допомагає любити людей і свою роботу.

Макс Храмов

ПРО СПІКЕРА:

Максим Храмов – президент Leaders Club Ukraine – LCU, ресторатор, співзасновник ресторанних мереж «Челентано», «Жовток» і «Банка», співзасновник проекту «Start Up Ukraine», співвласник ресторанів Pastateca. Першою роботою Максима була журналістика. Однак далі він займався підприємницькою діяльністю. У 2001 році йому запропонували очолити заклад «Картопляна хата» в Києві, а за півроку з’явилась піцерія «Челентано», яка стала найяскравішим франчайзинговим проектом в Україні. У 2016 році Максим Храмов став співзасновником ресторану «Pastateca», де основною стравою стала паста. Також Максим ментор, спікер і співорганізатор різноманітних освітніх програм.

Аврора Огородник

ПРО СПІКЕРА:

Аврора Огородник – фудентузіастка, гастроекспертка, гастрономічна критикиня. Партнерка Leaders Club Ukraine – LCU, бренд-амбасадорка «Сільпо», ідейна засновниця проєкту «Академія смаку», авторка сторінки All About Borsch та телеграм-каналу «Модерна спіжарка». Понад 10 років тому Аврора покинула високу посаду в міжнародній рекламній агенції, де працювала приблизно 11 років, щоб піти в ресторанний маркетинг. Аврора проводила навчання для рестораторів та шефів, читала лекції і робила доповіді та спільно з друзями написала книжку madeinukraine. Активно популяризує українську кухню та працює над розвитком ресторанної спільноти та сприяє розвитку молодих шефів.

Софія Коломицева

ПРО СПІКЕРА:

Софія Коломицева – партнерка Leaders Club Ukraine – LCU, співзасновниця профільного журналу «Ресторатор Україна» та серії рецептурних книг «Гурман». Регулярно проводить семінари і майстер-класи для представників ресторанної сфери, а також виступає ініціаторкою та організаторкою міжнародного фестивалю рестораторів InRestFest та RestArt Show.

Сергій Трахачов

ПРО СПІКЕРА:

Сергій Трахачов – партнер Leaders Club Ukraine – LCU, співзасновник журналу «Ресторатор Україна», один з ініціаторів створення та Президент Української ресторанної асоціації. Співорганізатор міжнародного фестивалю рестораторів InRestFest та RestArt Show. Сергій консультує з питань організації та оптимізації роботи закладів громадського харчування та проводить лекції за тематикою управління ресторанного бізнесу.

Олексій Гіжко

НА ФЕСТИВАЛІ:

Дегустація вин «Як наосліп визначити якість вина. На прикладі Sauvignon Blanc»

ПРО СПІКЕРА:

Головний Сомельє METRO Cash & Carry Ukraine 2015- по теперішній час.
Кращий Сомельє України 2014 (BEST SOMMELIER of UKRAINE 2014 by Association Sommelier of Ukraine (member of ASI)).
Член Асоціації Сомельє України (АСУ).
Представляв Україну на Чемпіонаті Світу і Чемпіонаті Європи.
Candidate from Ukraine at 14th Contest of The World Best Sommelier 2013, Tokyo, Japan.
Candidate from Ukraine at Best Sommelier of Europe Contest 2013 in Sanremo, Italy.

ВИННА ОСВІТА:

VEP (Valpolicella Education Programm) Uneversita di Verona, 2019, Valpolicella Specialist.
Студент WSET Diploma 4 level, в грецькій школі W.S.P.C. 2018-2019, у Майстра Вина MW Konstantinos Lazarakis.
WSET Level 3 Ukrainian Wine & Spirit School U.W.S.S (2016, Київ).
WSET (Wine & Spirits Education Trust) Level 2 (2011, London).
Українські курси сомельє “Майстер-Клас” (2004, Київ).
Сомельє з 2004.
Працював в київських ресторанах, відкривав і працював близько 4-х років в готелі InterContinental Kiev.
Працював з шеф-кухарями з України, Франції, Італії, Греції, Голландії, Румунії та Індії. Добре знає французьку, італійську, середземноморську, загальноєвропейську кухню, рибу, морепродукти та устриці.

Олексій Міллер

НА ФЕСТИВАЛІ:

майстер-клас «Восьминіг із соусом романеско із капустою пакчой (кейл) та обпаленими томатами»

 

ПРО СПІКЕРА:

Бренд-шеф компанії «METRO Україна», досвід роботи на професійній кухні – 22 роки. Досвід роботи бренд-шефом компанії «Фігаро кейтеринг», шеф-кухарем готелю «Radisson Blu Resort Bukovel», бренд-шефом ресторану «Марракеш», мережі піцерій «IL Molino» і ін.

Вячеслав Кельбас

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь «Від фуд-агрегатора до мобільного додатка. Грамотна автоматизація замовлень в закладах від Restorolla»

ПРО СПІКЕРА:

Вячеслав Кельбас – співвласник проекту Restorolla, керівник міжнародного креативного маркетингового агентства MediaCompaider, експерт з автоматизації бізнесу та інвестиціям у нерухомість, продюсер бізнес-івентів.
Заснував першу на Кіпрі локально-пошукову платформу та організував Міжнародну зустріч бізнес-клубів.
Знає, як автоматизувати процеси в закладах громадського харчування так, щоб час працював на вас.

Дмитро Скосарев

НА ФЕСТИВАЛІ:

Воркшопи “Латте арт” та “Кавові тренди”

ПРО СПІКЕРА:

Амбассадор компанії Нестле Україна
Національний тренер компанії Нестле Україна.
Участник чемпіонатів:
Бариста Классика, Латте -Арт, Каппінг.
Суддя національних чемпіонатів бариста Бариста Классика
Досвід більш ніж 12 років в кавовій в індустрії.
Передав свій досвід і навчив Більше 1000 бариста.

Відчуває бізнес з усіх сторін:
власника, робітника, дистриб’ютора, покупця.

Андрій Юраго

НА ФЕСТИВАЛІ:

Дегустація “Зітологія: поєднання пива та гастрономії”

 

ПРО СПІКЕРА:

Засновник проекту “Народний Дегустатор” і “Народний Ресторатор”. Пивний сомельє, член “Асоціації Сомельє України”

Ілля Демковський

НА ФЕСТИВАЛІ:

майстер-клас «Су-від як сервіс-рішення на кухні ресторану або Місія здійсненна – віддати курку за 5 хвилин»

 

ПРО СПІКЕРА:

Кухар у третьому поколінні, практик з понад 18-ти річним досвідом, був операційним шефом у холдингу “!FEST”, один з розробників ресторанного концепту “Дуже висока кухня”
(м. Львів), брав участь у проєктах “Dark Kitchen” та “Fasta.City”. Наразі бренд-шеф Кулінарного Центру МХП.

Сергій Шелестов

НА ФЕСТИВАЛІ:

майстер-клас «Рослинна альтернатива м’ясу в ресторанному меню»

Катерина Крижановська

НА ФЕСТИВАЛІ:

доповідь: «Кава в ресторанному бізнесі. любов + розрахунок = гармонія успішного бізнесу».

 

ПРО СПІКЕРА:

Катерина Крижановська, менеджер з розвитку бізнесу кави в
Nestle Professional