Спікери InRestSummerFest 2021

Олександр Мусатов

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас «Мікронавчання в ресторані: навчаємо молодь в стилі TikTok»

Майстер-клас з самого трендового підходу до навчання персоналу. Розберемо недоліки звичних інструментів навчання, познайомимось з методами і підходами до ефективного навчання співробітників.
1. Що таке мікронавчання;
2. Як зараз вчимо персонал;
3. Недоліки існуючої системи;
4. Переваги мікронавчання;
5. Області застосування мікронавчання;
6. Складові елементи мікронавчання;
7. Платформи та рішення для мікронавчання;
8. Практика.

Тривалість практики 1 година:
1. Визначимо мету навчання;
2. Заповнимо карту навчання;
3. Визначимо перелік програм навчання;
4. Визначимо набір мікрокурсов;
5. Опишемо один мікрокурс;
6. Зробимо заготовку мікрокурса.

 

ПРО СПІКЕРА:

Співвласник True Burger Bar і Hedrick’s bar. Київ.
Ресторанний консультант. У ресторанному бізнесі з 1998 року. З 2002 року стояв біля витоків формування Навчального центру великої ресторанної компанії. З 2005 року тренер-консультант у сфері HoReCa. Автор навчальних семінарів з операційного менеджменту ресторанів, управління кухнею, управління персоналом. Розробник Системи стандартизації ресторанів. Автор підручників для співробітників ресторанів. Ведучий галузевих конференцій і форумів, авторських майстер-класів. За час своєї практики навчив більше 3000 рестораторів і провів десятки консалтингових проектів з операційного аудиту та стандартизації ресторанів.

Оксана Марусіч

НА ФЕСТИВАЛІ:

Ворк-шоп “Лайфхаки привабливих вайбів для вашого ресторану: люди, цінності, правила і традиції”.
А чи знаєте ви точно, чим саме незадоволені ваші співробітники і що конкретно приваблює нових членів вашої команди?
Під час воркшопу ви отримаєте інсайти про розуміння себе та своєї команди, розглянете основні помилки в підборі співробітників, створите дорожню карту пошуку «своїх людей» на кожну з позицій вашого закладу.
Бонус від спікера: 10 неочевидних питань для співбесіди, які допоможуть вам безпомилково зрозуміти, чи ваша це людина?

ПРО СПІКЕРА:

Оксана Марусич – один з найбільш авторитетних експертів по сервісу в Україні, сертифікований коуч (ICF) і бізнес-тренер.
27 років працює в сфері продажів і понад 13 років займається тренерською діяльністю, спеціалізуючись на підвищенні якості обслуговування клієнтів, комунікативних навичках, управлінні конфліктом і стрес-менеджменті, продажах і переговорному процесі. Досвід розробки і впровадження стандартів – 10 років.
Має безліч авторських тренінгів. Серед її клієнтів десятки ресторанних груп і мереж. На її рахунку більше 1700 проведених тренінгів і більше 10 років досвіду проведення коуч-сесій.

Юрій Ковриженко

НА ФЕСТИВАЛІ:

виступить із доповіддю «Ресторан української кухні та українське меню у реаліях сьогодення: яка вона сучасна українська кухня?» та проведе майстер-клас з приготування страв української кухні.

 

ПРО СПІКЕРА:

шеф-кухар, теле- та радіоведучий, амбасадор української кухні у світі, лауреат Global Chef Awards 2017 в Сінгапурі за внесок у розвиток  гастрономії.
Юрій З 2000 року почав працювати у ресторанах, з 2008 почав працювати на кухні та навчатися в найкращих кулінарних школах Європи. Багато років є прихильником ідей Slow Food. Підтримує та розвиває українські локальні і фермерські продукти. Представляє Україну в світовій асоціації шеф-кухарів Slow Food Chefs’ Alliance. Шеф навчався у Європі в таких кулінарних закладах: Ecole Ritz Escoffier, Le Cordon Bleu та Ecole Ferrandi (Париж), Basque Culinary Center (Сан-Себастьян, Іспанія), IFSE (Турин), International Academy of Italian Cuisine (Лукка, Італія). З 2020 року президент «Bocuse d’Or Ukraine» — українського представництва одного з найпрестижніших кулінарних змагань у світі. Ковриженко також співпрацює з МЗС України як амбасадор української кухні в різних країнах світу.
Активно популяризує українську кухню за кордоном та займається кулінарною дипломатією при підтримці Посольств та МЗС України.

Руслан Шибаєв

НА ФЕСТИВАЛІ:

Руслан виступить із доповіддю на тему: «Гостинність і продукт: гра в довгу. Кейси та секрети головного м’ясного ресторана»

 

ПРО СПІКЕРА:

ресторатор, власник ресторану BEEF, у ресторанному бізнесі вже 14 років. Руслан вважає, що ресторани вбиває не час, а – несмачна їжа і поганий сервіс. Саме з цієї причини в BEEF роблять акцент виключно на якісний продукт та команду, які в тандемі створюють першокласний сервіс.

Руслан стверджує, що багато чого вирішує оточення. І з ним важко не погодитися, адже запорука успіху BEEF в тому, що його команда постійно зростає і розвивається. А гості ресторану приходять сюди на ділові зустрічі вдень, романтичні побачення ввечері і вже згодом – на сімейні сніданки по вихідним. BEEF стає невід’ємною частиною життя кожного, хто переступає його поріг.

Ресторан BEEF був відкритий у 2010 році, тричі отримував премію «Найкращий м’ясний ресторан України» (Національна ресторанна премія СІЛЬ 2013, 2016, 2019 р.р.), володіє премією Wine Spectator (один келих, 2019 р.).

Просторий, лаконічний, чесний – так про дизайн BEEF відгукуються його гості. Над дизайном ресторану працював архітектор Альберто Фойо – професор архітектури Колумбійського університету (Нью-Йорк), якого щороку можна побачити на визначних подіях у BEEF.

Основний продукт ресторану – м’ясо. Мармурові стейки поставляють з органічної ферми Creekstone Farms (США), Vacum Supreme Spanish Meat (Іспанія). У BEEF їх готують на чотириметровому відкритому грилі Parilla і у дров’яній печі.

Алекс Якутов

НА ФЕСТИВАЛІ:

Майстер-клас “Овочі в меню ресторану”

ПРО СПІКЕРА:

Шеф і співвласник ресторану Публіцист (Київ),
Пекельний Шеф на Новому каналі,
Амбассадор в Україні італійської кулінарної школи IFSE

Ганна Каткова

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь “Хто ваша ЦА? Чому демографічний аналіз не працює в сучасному маркетингу”
– Аналіз ключових показників виручки. Кількість гостей. Sales-mix.
– Глибина чека.
– Планування.
– Маркетинговий календар.
– Підвищення продажів.

ПРО СПІКЕРА:

Співвласниця True Burger Bar і Hedrick’s bar, Київ.

Євген Пластун

НА ФЕСТИВАЛІ:

Доповідь “Ідеальний Сервіс – ваша секретна зброя!”
⁃ Ідеальна команда – ваш надійний тил.
⁃ Сервіс, який хоче гість.
⁃ Комунікація в конфліктах.
Євген розповість про команду і цінності, про роботу з гостем, про те, як збирають і обробляють зворотний зв’язок, розбере кілька кейсів з конфліктами, відповість на питання учасників.

ПРО СПІКЕРА:

Операційний консультант мережі ресторанів First Line Group.
Тренер по сервісу і комунікації.
У ресторанному бізнесі 10 років з яких 7 років на керуючих посадах.

Олена Риж

НА ФЕСТИВАЛІ:

Тема воркшопу: «Зворотній зв`язок – недооцінений інструмент і основа комунікації».
Спікер і учасники поговорять про:
– важливість якісної комунікації в команді;
– теорії “окейності” і як вона допомагає краще розуміти своїх людей;
– техніці Зворотнього Зв’язку;
– мінімізації стресу у робочому просторі.
Під час воркшопу спікер проведе вправи, які допоможуть учасникам на практиці відпрацювати навички ефективної комунікації.

ПРО СПІКЕРА:

Олена Риж – незалежний тренер по сервісу і корпоративній культурі.
19 років досвіду роботи в сфері HoReCа, з яких 12 років керування (Shelest, В’єтнамський Привіт, The Burger, Tsarsky, Mr.Zuma) та інші. Проводить навчання на теми комунікації з внутрішнім і з зовнішнім клієнтом в ресторанному бізнесі.
Спеціаліст в психодрами і соціометрії. Це допомагає складати портрет міжособистісних відносин в команді. Олена допомагає розвивати комунікацію, здатність слухати і чути, давати Зворотній Зв’язок. Допомагає любити людей і свою роботу.