Інтернет Магазин – Ресторатор

Прошу до столу

Артикул 84924
149 грн
На складі
1
Деталі товару

Ресторатор Денні Меєр заснував свій перший заклад у 27 років. Відтоді він став власником мережі висококласних ресторанів у Нью-Йорку, стрит-фудів, барів, кафе та кейтерингової компанії, що подає ресторанну їжу. Основа його бізнес-філософії — це гостинність. Як поєднати високу кухню й невимушену атмосферу? Що більше цінують клієнти — хорошу їжу чи теплоту й затишок? Яким має бути ресторан у найпопулярнішому музеї світу?

Для кого книжка: Книжка для всіх, хто цікавиться ресторанним бізнесом та захоплюється гастрокультурою, мріє відкрити власний заклад.

Чому варто купувати цю книгу. У цій книжці ресторатор показує залаштункову частину ресторанної справи та пояснює, чому це один з найскладніших і найпрекрасніших бізнесів у світі. Про автора: Денні Меєр — ресторатор, засновник і співвласник мережі закладів Union Square Hospitality Group. Співавтор «Кулінарної книги Union Square Cafe» та видання «Добавка від Union Square Cafe».

Збережіть цей продукт на потім