Інтернет Магазин – Ресторатор

Ресторатор №7-8/2018 (печатная версия)

Артикул 84655
225 грн
На складі
1
Деталі товару


На першому занятті з йоги вчитель сказав: «Not too serious. It’s just yoga». В цей момент я пробувала скрутити своє тіло в бублик, і не виходило. Ресторанний бізнес — вагома частина життя. Важ­ лива та емоційна. З безсонними ночами, невдачами та перемогами.

Найбільша спокуса в цій частині — вирішувати опе­ раційні недосконалості. Займатися покращенням покращення.

Складніше — бачити майбутнє та дивитися збоку на те, що вже зроблено.

Використовуючи право головного читача, я хочу побажати собі і вам — зупинятися. Повертатися та робити щось дійсно важливе.

Аліна Токмиленко,

керуючий партнер «23Ресторани», PromBar, Urban Space 100,

Delikacia, Fabbrica, Manufactura, «Говорить Івано­-Франківськ»




Горячее

Wine Spectator Restaurants Award 2018

InRestFest 2018 — лучший ресторанный нетворкинг лета

Открытие

Харьков

Стоп-кадр

Дизайн-community

Развитие

Диджитал-технологии, или как стать ближе и заметнее для своего гостя

Ферментация: теория и практика

Управление

Резервирование столиков. Как анализировать данные и работать с гостями

Автоматизация ресторана: подсказка инвестору

Лайн-чек

Юрист

Отравление в ресторане

Персонал

Каналы внешней коммуникации с потенциальным кандидатом

Тарелка

Многофункциональный продукт. Кукуруза

Ягоды в десертном летнем меню

Сэндвич бан ми

Рецепты. Летнее редложение: холодный суп

Бар

Инновации в баре

Подборка

Летние новинки и хиты продаж — 2018

Збережіть цей продукт на потім